Behandlingar


  • Kraniosakral behandling
  • Tillämpad kinesiologi
  • Mental kinesiologi
  • Homeopati
  • Naturterapi


Behandlingsmetoderna kompletterar varandra väl och jag skräddarsyr och anpassar behandlingen efter just dina behov och önskemål. 

Behandlingarna är mjuka och varsamma och syftar till att sätta igång kroppens egen läkningsförmåga för att återställa hälsa och välmående. Kroppen är en helhet och allt hänger ihop - fysiskt, psykiskt, mentalt, känslomässigt.

 

Upplever du problem med din hälsa?

Har du smärta, värk eller spänningar i kroppen?

Känner du dig trött och utmattad?
Upplever du besvär med mage o tarm?
Bär du på trauma, sorg, rädslor, fobier eller liknande?


Jag möter upp de flesta hälsoproblem och besvär, både fysiska och mentala/känslomässiga besvär.


De allra flesta fysiska och mentala besvär går att behandla, t ex olika slags smärta/värk, axel-, rygg- och nackbesvär, huvudvärk, migrän, fibromyalgi, leder och muskler, mag-/tarmbesvär, andningsvägar, tinnitus, stress, utmattning, oro och ångest, sömnproblem, hjärnskakning, whiplash, ansiktsförlamning, neurologiska sjukdomar, hormonella besvär, allergier, stress, trötthet, problem med inre organ och mycket mera.

Med mental kinesiologi kan man balansera t.ex. rädslor, fobier, sorg och emotionella obalanser, men även jobba med självkänsla o självförtroende, personlig styrka osv.

Du kan komma till mig med både akuta och kroniska problem.
Jag arbetar både behandlande, rehabiliterande och förebyggande. Du kan alltså boka behandling även om du inte har några besvär, i förebyggande syfte gör vi en genomgång av kroppen.
Kraniosakralbehandlingen är mycket behaglig att få och kan om så önskas bokas enbart i avslappnande eller stressreducerande syfte.

Vid första besöket gör vi först en grundlig genomgång av ditt hälsotillstånd och vad du önskar få hjälp med. Därefter görs olika tester och behandlingar utifrån dina individuella behov. Sist avslutar vi med en stunds kraniosakral behandling. 


Att tänka på:

Du kan använda dina friskvårdspengar hos mig, även Epassi. 


Ha gärna bekväma eller mjuka kläder, men inget krav. Du har alltid kläderna på vid behandling.


Av hänsyn till allergiker önskar jag att du är parfym- och rökfri vid ditt besök.


Välkommen att boka tid hos
Agneta på 070 26 38 068


Priser:

Första besök 90-120 min 850 kr

Behandling 60 min  750 kr

Behandling 90 min  950 kr