Citat från klienter

"Nu mår jag bra! Efter några behandlingar hos Agneta började min mage att fungera! Tidigare begränsades det aktiva och sociala liv jag vill leva av en trög tarmfunktion. Ju äldre jag blev, desto mer och långvarigt hade jag ont i magen, kände mig uppblåst och svullen! Det var som att tarmarna aldrig tömdes helt, utan bara fylldes på. Jag hade alltid värk i kroppen, var orkeslös, håglös och ofta förkyld. Nu fungerar tarmklaffarna, kroppen och livet!"


”Det är snart ett år sedan jag hade turen att hitta helt rätt behandlare och metod som fungerar för mig. Här har jag gråtit, skrattat och upplevt fantastiska förändringar i kroppen. Ett exempel är mitt ena knä som jag inte kunnat böja utan smärta och fullt ut på tre år. Läkaren skickade hem mig med orden att de inte kunde hjälpa mig och att jag skulle ta Ipren… Det behövdes inte många besök hos Agneta för att få full rörlighet o har så än.”


"Jag har alltid gillat att löpträna men undrat varför jag aldrig blir starkare och snabbare, kroppen har känts sned och som om överkroppen vridit sig åt ett håll och underkroppen åt ett annat. Nu när Agneta lagat mina muskler är känslan av att kunna springa med hjälp av alla mina muskler obeskrivligt euforisk!"”Det är verkligen en gåva du fått att kunna hjälpa andra med detta!””Tusen tack för igår! Det var tufft känslomässigt men så välbehövligt.
Jag kan släppa alla mina masker/murar inför dig. Du är helt fantastisk. Glöm aldrig det.””Tack för att du gör skillnad, känns så mycket bättre i kroppen idag!””Jag har absolut börjat en tuff men välbehövlig resa. Det känns fantastiskt skönt att få ha förmånen att ha dig med på den resan.””Jag har gått på kraniosakral behandling i 1,5 år varje månad och ibland oftare beroende på vad kroppen behöver. Här har jag fått hjälpt med att få ut all sorg jag burit på under lång tid, fått hjälp med ett knä mm. Jag har med andra ord fått förbättrad livskvalitet, så nu jobbar vi på att bibehålla och fylla på måbra kvalitet. Nu o då stoppar vi in kinesiologin när det behövs. Jag som blir sjuk i kroppen av massage och sånt är så tacksam att jag funnit något som fungerar för mig.””Din behandling den här gången fick mig att inse att jag inte dragit i bromsen i tid. Tack för att du finns och att du är så fantastisk på det du gör.””Måste bara berätta, i morse vaknade jag och var GLAD! Det var längesedan!””Tack fina du! Jag är så glad du finns och för dina fantastiska händer!””Måste bara säga att jag inte haft den mängden av ångest sedan behandlingen. Det råkade bli så att jag t o m glömde ta medicinen till natten, så nu provar jag utan o ser hur det går. Ville bara dela med mig och tacka.””Tack, det känns bättre, jag behövde inte ta alvedon till natten.””Kände mig helt fri och avslappnad i hela ryggen o nacken på ett sätt som jag inte känt på decennier.””Tack för dina behandlingar. Idag är jag nästan bra, har lite  träningsvärk kvar men det är okej.””Jag har levt med värk i stor del av mitt liv. En värk som på senare år diagnostiserats som fibromyalgi. För att lindra värken har jag provat alla möjliga behandlingsformer som massage, zonterapi, quantum-touch, kiropraktik och kroppsjustering utan att känna långvarig förbättring. Vändpunkten kom när jag kom i kontakt med Agneta och hennes fantastiska förmåga att ge kraniosakral behandling. För första gången har jag fått behandling som har arbetat inifrån och ut. Det som kroppen kapslat in och gömt under många år har äntligen fått en väg ut. Dessutom har mitt tidigare stela rörelsemönster förändrats till det bättre. Nu när kroppens akuta situation är löst ligger fokus på fortsatt läkning. Då kan Agnetas kunskap och verktyg inom kinesiologin och kraniosakral behandling fortsätta ge mig förbättradlivskvalitet och min kropp förbättrad hälsa. Hos Agneta är jag trygg med att gråta, skratta och till och med somna under behandlingarna.”